Winterartikelen nu al inslaan

De winter staat nog lang niet voor de deur maar toch is het slim om nu je winterartikelen in te slaan. Een lekkere slof is nooit verkeerd om in huis te hebben op regenachtige dagen. Lekkere truien zijn volop in de uitverkoop en dus moet je snel je slag slaan voordat het weer koud gaat worden in ons koude kikkerlandje.

Als je nu naar buiten kijkt zou je het niet zeggen, maar verschillende weersvoorspellingen geven aan dat deze winter een behoorlijk gure winter gaat worden. Momenteel zijn er op het internet alweer veel weersverwachtingen te zien, het ene weermodel is nog opzienbarender dan het andere model. Een ding is wel duidelijk, de winter 2017/2018 zal volgens deze verschillende weermodellen guurder worden dan normaal het geval is. En de eerste guurheid gaat er binnenkort al aankomen. Begin december kunnen de winterjas, wintermuts, sjaal en handschoenen weer uit de kast!

Mutsen waren in het verleden nog niet zo modieus, tegenwoordig zijn mutsen en beanies meer en meer populaire trendy accessoires. Gebreide mutsen, mutsen met oorwarmers, Russische mutsen, beanies, oversized mutsen, alpine mutsen en zelfs oversized baretten zijn hip!

Mutsen zijn net als sjaals en handschoenen accessoires. Steeds meer mensen richten zich minder op stijlvolle, warme winterkleding dan op deze leuke accessoires. Wil jij je deze winter trendy en winterproof kleden? Dan is het is handig om wat aandacht te besteden aan deze winteraccessoires.

Mooie sloffen worden in 2017/2018 ook een trend, je hebt ze in verschillende soorten en maten. Mooie Spaanse sloffen of sloffen met klompen. Die doen het bijvoorbeeld erg goed bij toeristen en wellicht is dat een leuk cadeau voor je tante in het buitenland.

De nieuwste collectie is al bij de mutsenwinkels binnen en de hipste en leukste mutsen zijn inmiddels online te bestellen.

Billabong mutsen

Er zijn weer nieuwe mutsen binnen van Billabong. In de Billabong collectie zitten veel verschillende soorten beanies. Ook veel soorten mutsen zoals fijn gehaakte mutsen en bont gekleurde mutsen.Voor dames, heren en kinderen.

Fox mutsen

Er zijn weer nieuwe mutsen binnen van de collectie van Fox. In de Fox mutsencollectie zitten veel verschillende soorten beanies. Maar ook stoere skimutsen, mutsen met cap en grof gebreide mutsen. Voornamelijk oversized mutsen. Voor dames, heren en kinderen.

Maya mutsen

Er zijn weer nieuwe mutsen binnen vanuit de collectie van Maya. In de Maya mutsencollectie zitten veel verschillende soorten wintermutsen. Maar vooral luxe witte mutsen met flappen in bont.

Comments are closed.