Een lang overhemd speciaal voor lange mannen

Als je een wat langere man bent ken je vast en zeker wel het probleem van een overhemd dat net te kort is. Daar hoef je je nu geen zorgen meer over te maken. Want mouwlengte 7 heeft een overhemd ontworpen speciaal voor de lange man. Wat het verschil maakt tussen een lang overhemd en een normale? Een Lang overhemd heeft naast de extra mouw lengte ook een extra stuk onder aan het overhemd.

De kwaliteit van een lang overhemd

De kwaliteit van je overhemd is natuurlijk net zo belangrijk als een passend model. Het zou zonde zijn als je naar het 2 x wassen van je overhemd deze al zou moeten weg gooien. Alle overhemden van mouwlengte 7 zijn gemaakt van 100% kwaliteit katoen, hierdoor kun je langer genieten van je overhemd. Daarnaast is er genoeg keuze, dus voor iedere man een lang overhemd! De verschillende pasvormen en prints zorgen voor een unieke uitstraling.

Het voordeel van een lang overhemd

Naast de kwaliteit van je overhemd is de pasvorm en print ook een belangrijk punt om naar te kijken. Door dat mouwlengte 7 verschillende pasvormen bied bij een lang overhemd is er voor ieder lichaam’s type het juiste overhemd te vinden. Het moet natuurlijk wel lekker zitten als je je overhemd de hele dag aan hebt. Een lang overhemd van mouwlengte 7 geeft je daarom keuze uit een ruim assortiment lange overhemden. Alle lange overhemden hebben niet alleen een extra lange mouwlengte maar ook een extra stuk onder aan het overhemd, dit zorgt ervoor dat je overhemd netjes in de broek blijft zitten. Extra lange, extra rug lengte , unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen, 100% katoen, modern fit en een persoonlijke service. Want iedere man wilt er natuurlijk op zijn best uit zien! Kom je er niet helemaal uit qua maat of pasvorm, maak dan gebruik van de persoonlijke service!

Comments are closed.